(digiklan @ 24.08.2006 - 12:45) [snapback]144229[/snapback]
arkadaşım ilk mesajında reklam yapmışsın. www.neticaret.com un referanslarının çoğunu inceledim bu adamlar windows sunucu kullanıyor. hemen hemen tüm e-ticaret siteleri de asp. neden oscommerce falan yazıyorsun. ilk mesajında böyle bir ifade bana kötü niyetli geldi. burası paylaşım alanı ticaret değil.
saygılar
hayır dostum oscommerce nin her derde deva olduğunuda neler yapılabildiğini sınırlarınıda anlatıyor o metin. Kim istemezki kendi e-ticaret sitesini kendi sunucusunda barındırmak bunun içinde oscommerce bire bir çözüm ve en ucuz çözüm gpl lisanslı olması yazılım geliştiriciler ve bu işi yapmak isteyenler için ayrınca özelliği. geçmişe bak google aldı piyasayı götürdü. google çıktığında alternatifler arka planda kaldı. işte oscomerge bir yazılımcıya çok koz verir. İşin ticaretine gelirsek her kez ticaret için kuruyor oscomerce sitelerini hobi olsun diye kurmuyordur ve burada gelip paylaşırken bilgi paylaşımı ile ticareti karıştırmaktan bahsetmişsin. bilgi paylaşmak da ticari deneyimi artırır. hepsi birbiri ile ilintilidir. Bu topic in adından algıladığım kadar mevcut oscomerce sitelerini tanıtımı olduğunu sanıyorum bu zaten reklamdır ve ayrıca herkezin görüşüne sunulmuş bi şeydir. ben oscomerce herkezin çok işine yarayacak süper bir modül yazsam zaten yazdım. bunun reklamını yapmamda gayet normal ücretlide satışa sunabilirim bunu sonuçta konu oscomerce ve tamamen oscomerce ile yapılabilen her şey demek.
(digiklan @ 24.08.2006 - 12:45) [snapback]144229[/snapback]
arkadaşım ilk mesajında reklam yapmışsın. www.neticaret.com un referanslarının çoğunu inceledim bu adamlar windows sunucu kullanıyor. hemen hemen tüm e-ticaret siteleri de asp. neden oscommerce falan yazıyorsun. ilk mesajında böyle bir ifade bana kötü niyetli geldi. burası paylaşım alanı ticaret değil.
saygılar
ben art niyeti senin cevabında buluyorum.
ve cevabın bana bir sözü hatırlattı burası türkiye
karteller ülkesi.
her şeyin karteli var forumların bile
yorumların bile
artık anlarsın ve biraz daha aydın düşünürsün umarım